booking
 
Ring eller mail Helge for en uforpliktende prat og pristilbud!

Tlf.: 911 00 974
Mail: booking@onewildnight.no 


Vi benytter standardkontrakt fra www.konsertarrangor.no og sender kun én samlefaktura.

Når du har booket oss til et åpent arrangement, får du:
- Så mange A2 plakater du ønsker tilsendt i posten. 
- Reklame for arrangementet på vår hjemmeside og vår facebookside.
- Presseskriv/ferdigskrevet intervju tilpasset stedet, og bandfoto som kan sendes lokalavisa. Ofte velger avisene å bruke et foto av Bon Jovi i stedet, siden det gir et bedre blikkfang. Presseskrivet kan også gjerne sendes lokalradioen - de benytter gjerne anledningen til å spille en av Bon Jovis mange hits. 

Dersom det ikke er lydtekniker og lydanlegg på konsertstedet kan vi som regel ordne dette etter avtale, uten formidlingsgebyr. Vi har kontakter mange steder i landet. Det samme gjelder lysanlegg og -tekniker, etter kundens behov og ønsker. Vårt tips er at Bon Jovi er såkalt "stadionrock" - så jo mer lys, jo bedre!

DJ og/eller trubadur kan vi også hjelpe med dersom det ønskes variert underholdning i løpet av arrangementet. Disse kan også tilpasse sitt reportoar, hvis kunden ønsker en spesiell vri på kvelden (som nevnt under de ulike fanene). Vi har også spillelister med tilsvarende tilpasset musikk.

Ønsker du å mobilisere stamgjestene/publikummet i forkant, kan vi sende spilleliste med deler av reportoaret vi spiller. Ved å spille av dette i noen uker i forkant øker interessen for vår konsert.
mailto:booking@onewildnight.nohttp://www.konsertarrangor.noshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1